Een bestelling van 220 krijg je een Korte Shisha gratis tervaarde van 99.99

Retourneren

Eenvoudig

Verpak de artikelen en gebruik het retourlabel om de geretourneerde artikelen terug te sturen.

• Retourneer de artikelen volgens de instructies op het retourformulier dat u ontvangt.

Snel

• U krijgt het volledige bedrag terug zodra de kwaliteitscontrole in het magazijn is voltooid en de geretourneerde artikelen aan de voorwaarden van de terugbetaling voldoen.

• Wij houden u op de hoogte van de voortgang van het retourneren.

Het kan langer duren voordat uw financiële instelling de transactie weergeeft.

Vrij

• Bij elke retouraanvraag dient u het product op eigen kosten terug te sturen. Wij sturen u het adres waar u het terug kunt sturen.

• Als u meerdere retouraanvragen voor dezelfde bestelling indient, kunt u meerdere vooraf betaalde retourlabels ontvangen (maximaal drie) of nog steeds slechts één vooraf betaald retourlabel ontvangen, waarop het systeem van toepassing is.

Als u slechts één vooraf betaald retourlabel wordt aangeboden voor uw verschillende verzoeken, retourneer dan alle geretourneerde artikelen in één pakket. Anders kunt u, als u een deel van de geretourneerde artikelen met het vooruitbetaalde retourlabel verzendt, andere artikelen nog steeds retourneren. onder dezelfde bestelling binnen de tijdslimiet, betreuren wij het dat u mogelijk extra verzendkosten moet betalen voor het retourneren van andere artikelen.

GELDTERUGGARANTIE

Wij beloven uw geld terug als het artikel dat u heeft ontvangen niet is zoals beschreven, of als uw artikel niet binnen de periode van de kopersbescherming wordt geleverd.

Je kunt 15 dagen nadat het claimproces is afgerond een terugbetaling krijgen.

Deze garantie is een aanvulling op en beperkt uw wettelijke rechten als consument niet, zoals verleend door alle verplichte wet- en regelgeving die van toepassing is in het land waar u woont.

Omdat wij een startersbedrijf zijn, werken wij nu alleen in Europa.

We zullen binnenkort proberen de grens over te steken en onze diensten naar andere landen te verspreiden.